Hundenes yndlings

Hvis man kunne spørge mine hunde om deres yndlings legetøj, ville de helt sikkert svare KONG.
Især fordi jeg smørre leverpostej eller vådfoder i dem, og så i fryseren. Så har de nok at beskæftige sig med ihvertfald mere end 30 minutter.
Har lige købt en ekstra i dag, den til venstre. Man kan godt se forskellen på dem :) (ud over størrelsen) De er stort set umulige at bide i stykker, og hvis de gør, får man bare en ny gratis. Service der er i orden.
Man kan se at Pixel har haft gang i sin i et år nu, og der er kun små bidmærker i den, intet af betydning, og der er laang vej endnu, for hende, hvis hun prøver at bide den i stykker, hehe..
De kan købes i stort set alle dyrehandlere, og hvis man har hund, vil jeg anbefale alle at købe dette vidunder :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Hundenes yndlings

 1. Lyder smart.. Ikke at jeg helt forstår hvordan det fungere.. men det kan man vel finde ud af ;)

  Er det noget der sviner meget?.. haha lyder helt sart.. er jeg nu ikke.. men rart at vide ;)

  1. Det er en utrolig hård gummi “bold” hvor der så er hul i bunden, der kan man smørre/fylde leverpostej, vådfoder, opblødet tørfoder eller lign i, og så helst i fryseren, så det er helt frossen, så skal hunden rigtig arbejde for at få det ud, altså den skal holde fast i den, og så slikke indholdet ud :)
   Nej det sviner ikke meget.
   Men du skal huske du skal ikke købe den der hedder noget med Puppy, den er ikke beregnet til at putte noget ind i, den kan bare pive, kig efter de røde her :) så er du ikke galt på den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *