De to små

Der er liv i den her hjemme, efter Morgan er kommet!
Og hvor er det dog skønt! Jeg elsker virkelig at have hund, især når de er små og man skal præge dem, til at blive en god, tillidsfuld, kærlig og skøn. Syntes selv jeg har klaret det godt med Pixel, så mon ikke jeg kan gøre det igen med Morgan :)
Og så syntes jeg naturligvis jeg har verdens to smukkeste hunde :D <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “De to små

 1. Hvor er de dejlige.. Synes det er en hård periode.. men måske ikke så slemt når hunden har en den kan lege med ;) Her nyder Luna i hvert fald når hun er sammen med hendes søster eller mine forældres hunde.. men det bliver jo ikke til hver dag..

  Hvor stor bliver Morgan?

  1. Ja nu har jeg jo altid haft to hunde ad gangen kan man vel sige, så måske det er anderledes når man kun har en, og der ikke er en anden til at “underholde”
   Morgan bliver omkring de 20-22 kg :)altså labrador str. ca. højde mæssigt.

 2. Ja Luna er i hvert fald rastløs i dag nu hvor hun ikke er på hundebesøg eller har hundebesøg ;)

  Okay.. Ja det er jo en god størrelse.. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *