2 måneder

Hej min skat

2 måneder er gået siden din krop gav efter for presset. Jeg ved du kæmpede, kæmpede for livet. Men det var nytteløst, det vidste vi alle, men du holdte ud så længe, og det er jeg dig taknemmelig for, jeg nåede på en okay måde at tage afsked med dig, og fortælle dig de ting jeg nu skulle imens dit hjerte stadig slog.
Det gør så ondt at tænke på dig, selvom det 90 % af gangene er gode ting jeg forbinder mine tanker om dig med, så gør det stadig ondt, at mindes alle de gode ting vi oplevede sammen, selvom de nu også får mig til at smile.

Jeg forstår slet ikke at der er gået 2 måneder allerede, vi har aldrig undværet hinanden mere end 12 dage, … Ja og nu skal jeg undvære dig resten af mit liv. Selvom du altid vil have en speciel plads i mit hjerte, og sind. Så vil du altid mangle her fysisk.
Jeg mangler sådan at se dit vidunderlige smil, og dine strålende øjne, og hører din fantastiske latter!

Jeg håber inderligt du har det godt, hvor du end er. Og kan hører mine tanker, og mærke min kærlighed til dig <3

Tusind gyldne og varme kys
Fra din skat Belinda
(Lys fra mindet.dk)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “2 måneder

 1. Det spøjst med tiden, den går uanset hvad. Nogen siger den heler – måske? Eller også lægger den tingene på afstand. Sender varme tanker i din retning.
  Kath

  1. Tumling, tusind tak. Jeg skriver det også bare som jeg tænker det, uden at formulere for meget, skriver det bare for at “få det ud”, det er dejligt at “komme af med det”

 2. Kære Belinda.

  Jeg landede her på din blog for nogle uger siden, sender dig en bunke varme tanker fra mit hjerte, 2 unge mennesker med et hel liv foran sig, og nu er du tilbage, alt lykke til dig og din søde datter. KNUS

  1. Kære Lone

   Er glad for dine tanker, og din besked.
   Det varmer alt sammen.
   Håber du fortsat vil læse med på siden, og skrive en kommentar i ny og næ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *