Kan I huske ..?

Kan I huske for rigtig mange år siden, var der Hugo i fjernsynet med hende Camilla (På tv2 mener jeg) .. Jeg så det trofast kan jeg huske, og de havde altid så mange tegninger de viste og min far mente dengang jeg skulle tegne en og sende ind. Den kom ikke i fjernsynet, men fandt dette kort fra dem :)
Det er fra 16 marts 1997 – der var jeg 11 år.

Det kort er altså over 14 år gammelt, hvor er det vildt!
– det er mange gode og sjove ting man finder når man sådan går og rydder op!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Kan I huske ..?

  1. Jeg kan uden problemer huske Hugo programmet. Jeg var dog ikke 11 år dengang, men noget mindre. Dengang opbyggede jeg en frygt for Hugo, og hver gang han kom frem på skærmen og sagde “Hvor skal vi hen du'” eller hvad han nu siger blev jeg vildt bange. Den dag i dag er jeg ikke bange for ham – man jeg kan bestemt ikke lide ham! :D

  2. Åh sådan et kort har jeg også i mine gemmer – jeg tegnede også en tegning for år tilbage og sendte ind, et sødt minde – jeg elskede nemlig også at se Hugo :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *