Bounty & Snickers

Ja som overskriften siger, har jeg to chokolade bar her hjemme ;) eller nej – det er mine to chinchilla’er .. Jeg købte i dag denne søde grå han chinchilla Snickers, Bounty er også en han – men Snickers er kastreret og de enes rigtig fint :) + et billede af det nye bur de har fået (83 x 57 x 158 cm) .. Snickers er lidt omtumlet efter transportturen på 1 time tidligere idag, og skal lige vænne sig til mig og sit nye hjem, så I får bedre billeder hurtigst muligt. Han er lige så tam som Bounty, spiser af hånden, kommer til lågen, og vil gerne nusses :D Det er skøøønt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Bounty & Snickers

 1. Nååårh cute! :D
  Hvor store bliver en chincilla, og hvad vil den ca. komme til at veje?
  Jeg har set nogle “gå tur” med deres, skal man det, eller? :-)

 2. Jamen ham på billedet er fuldvoksen, han er 2 år ;) Han vejer 495 gram, det er i underkanten, så han skal på opfednings kur, og Bounty min den hvide vejer 545 gram. De skal gerne veje omkring de 600 gram.
  De er på str. med en håndbold.
  Jeg ville ikke “gå tur” med min, hvis du mener i en sele og på jorden.
  Mine de løber frit på badeværelset og i køkkenet hvor de ikke kan komme til skade med ledninger eller lign.

 3. De er også rigtig dejlige. Men de er ikke kæledyr som marsvin fx. bare sidder og sidder stille hos en, de her vil gerne nusse, men kun nogle minutter, de har for meget energi til at sidde stille for længe. Så det skal man være indstillet på hvis man ønsker sig en Chinchilla – det er ikke et nusse-hygge sofa kæledyr man anskaffer sig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *