Hvil i fred min elskede skat

Åh min elskede skat.. Min krop har reageret så voldsomt på din død, og min krop har nu sagt stop, jeg spiser ikke, fryser og sveder skiftevis, jeg er så ufattelig tom inden i, det kan slet ikke beskrives. Med alle de tårer jeg har grædt kunne vi fylde vores lille sø i haven en del gange. Det er så mærkeligt at være her i huset, og jegved du ikke kommer hjem til mig igen. Jeg længes sådan efter dig, det gør så ubeskriveligt ondt, mit hjerte bløder og hamre der ud af, hvor ville jeg ønske der var en smertestillende pille for sådanne smerter. Jeg tænker på dig i døgndrift, og længes efter dig – din favn, dit dejlige smil, dit smittende grin, dine varme øjne og dine bløde kys og varme hænder! Jeg elsker dig, over alt på denne jord!!! ♥ ♥ Kom til mig i mine drømme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments on “Hvil i fred min elskede skat

 1. Belinda jeg ved slet slet ikke hvad jeg skal sige, for intet jeg siger eller skriver kan afhjælpe den sorg der er i dit hjerte. Derfor vil jeg blot skrive at jeg har tænkt rigtig meget på dig den sidste uge og at jeg fortsat vil gøre det. Tusinde knus herfra <3

 2. Kære Belinda.
  Det gør mig så ondt for dig. Hvor er det uretfærdigt af livet.
  Jeg er helt tom for ord. Men kunne mine ord hjælpe dig bare 1 millisekund i din store, store sorg, så ville jeg fylde kommentarfeltet helt ud.
  Det er så flot, at du fik skrevet lidt herinde til din elskede.
  Styrkende tanker fra mig til dig.
  Venlig hilsen Puk.

 3. Det gør mig utrolig ondt. Og jeg sender dig og hans familie rigtig mange tanker. Har flere venner der kendte Tim, og alle er i sorg over det dyrebare tab af ham. Ingen er i tvivl om han var et fantastisk menneske. Og jeg ved han nu sidder på en stjerne sammen med din datter Jasmin og passer på jer alle sammen.
  Sender dig en masse tanker, men en masse styrke der kan hjælpe dig gennem dette store tab.
  mvh Jane

 4. Ingen af mine ord er trøst nok ! Men jeg vil altid være her søde.. <3
  Kan slet ik forstille mig hvilken smerte du går igennem :(
  <3<3

 5. For fanden hvor ville jeg gerne tage din smerte smukke.. Ville så gerne ku gøre noget godt for dig herovrefra tænker på dig konstant smukke.. Du ved hvor jeg er hvis du får brug for det

 6. I’m so sorry for your loss! No one should ever have to go through such pain. I wish there was something I could do to take the pain away. I hope you know how many people you have that care about you, and are all here for you. If you need a friend, don’t hesitate to contact me :)

 7. If we must part,
  Then let it be like this;
  Not heart on heart,
  Nor with the useless anguish of a kiss;
  But touch mine hand and say:
  “Until to-morrow or some other day,
  If we must part.”

  Words are so weak
  When love hath been so strong:
  Let silence speak:
  “Life is a little while, and love is long;
  A time to sow and reap,
  And after harvest a long time to sleep,
  But words are weak.“

  <3 <3 <3 <3 <3 <3

 8. Åhh Belinda, det gør mig så ondt. Jeg har tænkt utrolig meget på dig den sidste uge, og jeg er bare så ubeskriveligt ked af det på dine vejne. Mit ordforråd indeholder ikke ord for hvor ondt det gør mig. Jeg ved mine ord ikke kan tage smerten væk, men jeg ville inderligt ønske at der var noget jeg kunne gøre. Ingen fortjener at opleve sådan et tab to gange! Du er i mine tanker Belinda <3 Må han hvile i fred ✝

 9. Kære sødeste Belinda. Det gør mig så ondt, helt ind i hjertet, at du og din familie må igennem dette! Der er ikke et eneste ord, en eneste tanke der kan gøre det bare den mindste smule bedre, men jeg sender dig alligevel et uendeligt hav af kærlige og varme tanker. Jeg håber, at i alle kommer igennem denne sorg! Det er så forfærdeligt! Kæmpe stort knus fra mig, og må han hvile i fred.

 10. Åh Belinda, jeg er SÅ ked af det der er sket, føler med dig, men uanset hvad kan jeg intet sige der vil hjælpe, andet end at jeg ønsker dig god bedring og at dine sår heler, for kan slet ikke forstå at du, Nadia og Tims familie skal igennem dette, Varme tanker.

  Glæder mig til du igen får energi og lyst til at blogge, imellemtiden så skal du vide at vi er mange der tænker på dig!

  <3

 11. Kære søde Belinda,

  Du har været i mine tanker de sidste dage og jeg ville ønske, jeg kunne gøre noget for at lindre din smerte.

  Nu har jeg igen og igen slettet mine ord til dig, for ord rækker bare ikke her – du skal bare vide, at jeg tænker så meget på dig og Nadia og håber i har nogle nær jer, som passer på jer og sørger for jer.

  Kæmpe knus til dig

 12. Kære Belinda
  Det gør os så usigeligt ondt for dig.
  Vi tænker på dig.
  Kærlig hilsen
  Kirsten og Peter

 13. Åh gud .. mit hjerte græder med dig! Jeg tænker meget på dig og hvis der er noget jeg kan gøre, så må du endelig skrive.
  1000 kram, Kathrine

 14. Hej Belinda, jeg vil også skrive til dig her på bloggen, for endnu en gang at kondolere og sende dig medfølende tanker. Livet er så skrøbeligt og endnu en gang må du stå overfor en forfærdelig smerte. Jeg kan ikke sige andet, end at det gør mig forfærdeligt ondt for både dig, Nadia, Lærke og resten af familen. Det er så forfærdeligt trist og meningsløst!

 15. Hvor kan livet da bare være meningsløs! :( Græder med dig Belinda, det gør mig utrolig ondt at I skal opleve den smerte.. Håber der er en masse omkring jer der støtter jer..
  Kram og tanker.
  Tanja

 16. Ingen ord kan lindre den smerte i er i nu. Jeg håber i har en masse støtte omkring jer. Husk at give jer selv tid til at komme igennem det tragiske tab…

 17. Kære Belinda. Jeg har ikke skrevet så meget herinde før, men følte da jeg så dette indlæg, at jeg var nødt til at skrive.

  Det gør mig så ondt, at I skal gennemgå dette. Livet kan være så uretfærdigt, og det har du desværre i den grad måttet opleve. Jeg føler virkelig med jer og sender masser af varme tanker. Må han hvile i fred.

 18. Da jeg så det her indlæg, blev jeg så rørt, og vidste med det samme hvadfor en ulykke det her handlede om. Jeg sidder nu med tårer i øjnene, jeg ved i har været meget igennem, og jeg ved at alt var faldet på plads for jer. Jeg føler din smerte, og håber for Dig og Nadia at i kan mindes ham på den gode måde, og at i kan få jeres liv til at fungere.

  Knus og kys <3

  Sara ..

 19. Belinda for pokker da :( hvor gør det mig usigeligt undt at du har mistet Tim. Du har min dybeste medfølelse !!!
  ER fuldstændig tom for ord Mange tanker fra Christina (Netbaby feb 05)

 20. Har skrevet til dig på facebook, ved godt vi ikke snakker sammen og sådan, men blev chokket da jeg kiggede ind på din blog her idag, ingen ord kan nogensinde gøre smerten god igen når man mister en man elsker, jeg ved hvad jeg taler om, men jeg sender jer varme tanker i denne svære tid. Fat mod og hold fanen højt selv om det kan være svært.
  Sender dig min dybeste medfølelse.

  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *