Rapport skrivning

Ja pt. sidder jeg desværre med hovedet begravet i min computer, jeg har en mini-fagprøve igen. Der skal afleveres 21 marts, det er liiiige om lidt. + at vi står midt i en flytning, rengøring af lejligheder, malen i den nye, børn, skole, arbejde og dyr, det hele hænger bare ind over hovederne på os, og vi er begge to ved at være godt stressede. Tim arbejder nat disse dage, og jeg har en opgave der skal skrives, så når han sover om dagen, skriver jeg opgave. Som I kan se, tegn uden mellemrum er 2.720 lige pt. og jeg skal op på minimum 11.000 tegn, så der er altså lidt vej endnu. Men er heller ikke begyndt på selve opgaven endnu, de knap 3000 tegn, er faktisk bare, min præsentation, problemformuerling, metode, mål og idé der fylder :) men det er alt sammen noget der tæller med i tegnene, så det er jo kun godt.

Men jeg vil smutte igen, opgaven skriver jo desværre ikke sig selv.
Hvis der er flere der vil hjælpe mig med min opgave og udfylde mit spørgeskema, så skriv gerne en kommentar til dette indlæg :D Tak..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Rapport skrivning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *