LAN party i det sønderjyske

Hej alle sammen
Nu hvor jeg flytter ud i et lejet hus på 140 kvm, lige her om meget snart. Har jeg plads og lyst til at holde LAN party til sommer, der er ihvertfald plads til 6 kvinder ved spisebordet :) (5 ud over mig altså) og der kan sikkert også sidde et par i sofaen.

Så jeg ville hører hvem der gerne vil med, og hvornår I bedst kan, det vil (og skal) blive en ulige uge hvor jeg ikke har Nadia. Det vil være en weekend nok fredag, lørdag og søndag. Og hvis der er stemning for det, kan vi også tage torsdagen med, hehe ;)
Det vil nok blive afholdt i Juli eller August måned, alt efter hvornår folk bedst kan..
Kom frisk piger!!!! :D

Et dejlige minde fra sidste år! – Håber at se jer igen tøser!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “LAN party i det sønderjyske

  1. jeg er frisk.. Jeg ska egentlig bare vide hvornår da det er min arbejdsweekend de ulige uger så jeg ska bytte weekend.. Men kom med dato så er jeg über frisk =)

  2. Jeg har godt nok ikke mødt nogen af jer, men det ville være en glimmerende måde for mig som tilflytter at lære nogle nye mennesker at kende. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *