Jeg har været kreativ (lidt..)

Vores farvetema i stuen er som sagt lilla, eller det bliver det :) – Når vi er flyttet der ud.
Jeg har haft disse 3 kasser så længe jeg kan huske tilbage, der har aldrig rigtig stået noget i dem, de har bare hængt på en væg. Før var de sådan en almindelig mørk træfarve, nu er de blevet lilla. Desværre er den lilla på billedet ikke den heeelt rigtige, den virkelige er mere, ja svært at forklare :D billedet er også taget her til aften med kunstigt lys, før billederne er taget da der var dagslys. Men når de hænger på væggen ude i huset, skal I nok få et færdigt billede af det også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Jeg har været kreativ (lidt..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *