FUCK hvor jeg glæder mig!

2 år er gået! Og for første gang siden vores værnepligt skal vi alle mødes igen. I dag kl. 18.00 i Aalborg!
Jeg glæder mig helt vildt, kan slet ikke få tiden til at gå, og har siddet på facebook, og set samtlige 849 billeder igennem, vores gruppe har liggende, fuck jeg savner rigtig mange af dem. Man får altså et ret specielt venskab med nogle man er sammen med 24/7 5 dage i ugen. Desværre er der 4-5 stykker der ikke kan komme, men de må komme med næste gang, der skal bare komme en næste gang! Basta!

Jeg skal med toget her 12.43, og med nattoget hjem søndag morgen kl. 6, for at være hjemme kl 11, hvor Nadia skal til gymnastik opvisning! Pfyyha, men jeg overlever jeg er jo ung, ha ha :D (Vi skal jo i Jomfru ane gade, så det bliver vildt, haha)

Ha’ en fantastisk weekend alle sammen, det vil jeg.. Helt sikkert!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “FUCK hvor jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *