Farven lilla

De fleste ved godt jeg er helt vild med farven lilla, og hvis jeg kunne få alt i lilla, skulle det være det :)
Da jeg står og skal indrette vores nye hjem her de næste måneders tid, har jeg haft mange idéer og tanker til farver, ting mv. men det var bare farvetemaet der har været et problem, ihvertfald i stuen. Jeg har det sådan at jeg gider ikke have den farve, eller de ting alle andre også har, og rigtig mange har grøn-sort-hvid tema i stuen, og Tim ville gerne have grøn også, men jeg ville nu hellere finde en anden farve, som ikke alle andre har, men efter noget tid, gik jeg så med til farven grøn som farvetema (ja tro det eller lad vær’ jeg overgav mig, haha!) Men da vi så var oppe og kigge på sofa, sofabord og alt det nye vi nu skal have. Der faldt Tim altså over et lilla farvetema i et hjørne, og det blev han altså helt vild med :D Så nu får jeg lilla farve tema i min stue, som jeg bare så inderligt gerne ville have! Og det var faktisk ham der sagde at vi skulle have lilla istedet for grøn. Og han kan ikke ændre mening mere, for da vi var der oppe, købte jeg et kæmpe lækkert tæppe i lilla, og fortalte ham – at nu kunne han ikke ændre mening mere. Han smilte bare, som svar ;)
Og i dag har jeg købt disse 3 lilla ting, &’et skal bruges på en hylde, med bogstaverne B og T i sort skal stå, og de lilla filt dækservietter, ting noget. De skal bruges som bordskånere til potteplanter, eller en frugtskål eller hvad ved jeg :D Måtte ihvertfald bare have dem med hjem, total fed lilla farve i øvrigt .. Hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Farven lilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *