Duften af forår

Duften af forår har sneget sig ind i vores køkken. Igår købte jeg et bundt påskeliljer til en flad 5´er, og i dag plukkede Nadia vintergækker, krokus’er, og de gule kan jeg ikke huske hvad hedder. Men de dufter skønt her i det lille køkken, og solen har de sidste 2 dage skinnet fra en skyfri himmel, hvor er det skønt.

Jeg længes efter varmen, og farverne i naturen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Duften af forår

  1. Ville ønske jeg kunne have blomster her, men har nogen meget blomstergladekatte her som ikke vil lade dem være… ved ikke helt hvad de fejler de dyr :P

  2. Hedder de gule ikke erantis?
    Jeg vil også snart have blomster ind, men de får sgu bare ikke lov til at stå for længe før de er flænset i hele hytten af kattene :P Så glæder mig bare til jeg kan få nogle på altanen i stedet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *