Bingo banko

Vi var i dag ude hos svigermor og spise, jeg smagte for første gang ever due … Det smagte faktisk ganske udmærket, havde måske troet det var lidt mere tørt, men det smagte nu ganske okay :) Nadia spiste også rigeligt, både af “kylling” og kartofler her til aften. Hun er ikke ret glad for kartofler ;)

Vi spillede så Bingo Banko kl. 20, og alle pladerne på billedet, er mine :D men jeg var ikke engang tæt på, havde ikke engang en række haha det er fandme ringe, men jeg er sgu aldrig heldig i spil, så havde nu heller ikke regnet med at vinde. Det var første gang jeg så det, så det var nu helt sjovt at se, hvordan det foregår ;) Man hører jo alle snakke om det, og så har jeg først fået spillet det nu, hehe men bedre sent end aldrig er det ikke det man siger?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Bingo banko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *