Tillykke med fødselsdagen Nadiamus

Tænk engang! Jeg forstår det altså slet ikke, kl. 14.01 i dag var det præcis 6 år siden, denne smukke pige blev født! Jeg har altid hørt fra andre at når man har børn skal man huske at nyde dem når de er små, det har jeg nu også gjort i fulde drag. Men syntes stadig det kommer bag på mig, hvor hurtig stor hun bliver, altså 6 år. Til August starter hun i skole, noget hun glæder sig meget til.

Jeg har hende desværre ikke i dag – da jeg havde hende til jul.
Men jeg skal besøge hende (og hendes far) her til spisetid, hvor middagen består af risengrød, selvfølgelig noget hun selv har valgt :)
Hun får også de gaver jeg har købt til hende der. Jeg har købt en Ken (Barbie) dukke til hende, som hun har ønsket sig længe, og så får hun et barbapapa puzzlespil, dem elsker hun :D
Jeg ved hun indtil videre har haft en god dag hos sin far, jeg fik ihvertfald tilsendt et skønt billede af hende, fra  biografen hvor de ser 2 på flugt. ;)

Tillykke med fødselsdagen min skat, du er mit livs lys.
– Jeg elsker dig højere end livet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Tillykke med fødselsdagen Nadiamus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *