6 års fødselsdag i Funpark

I dag rendte dagen op, hvor vi for børnehaven sammen med 2 tvillinger fra børnehaven, holdte fælles fødselsdags fest i legelandet i Funpark, og sikke da et godt valg!
Ungerne var helt oppe og ringe, styrtede rundt og legede og hyggede sig. Vi havde jo frygtet at der ville komme lidt tårer ved fald og små “ulykker” men dem var der slet ingen af, og alle børn var glade og meget trætte da de blev afleveret foran børnehaven igen, 80 % af ungerne sov da forældrene skulle “hive dem ud af bilerne” for at få dem med hjem – så det må man sige var en dejlig dag.

Nadia var rigtig glad også, og kunne godt have blevet nogle timer endnu, men altså 5½ time i et legeland, med 300 andre børn, det er altså rigeligt for ens hoved, jeg er helt ør … Jeg sover bestemt godt i nat, ingen tvivl om det.
Alle 3 unger fik en masse gaver fra de andre børn i børnehaven, alt fra tasker, hello kitty ure, tuscher, bøger, hårpynt, penge og meget andet. En god høst for tre 6 årige piger :)

Min dejlige pige, skulle lige være sikker på hun fik flere gaver, på hendes rigtige fødseldag på fredag :D og ja selvfølgelig gør hun det!
– hun gik meget hurtigt kold her til aften, selvom hun kom med diverse undskyldninger for at undgå at blive lagt i seng, for træt var hun bestemt ikke, ha ha :) nåååeh nej …

Husk at se de sidste billeder, klik blot på linket neden under.
Det er lavet, for at bloggen ikke skal gøres alt alt for sløv :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “6 års fødselsdag i Funpark

 1. Nårh sød lille pige!

  – Ville have været fedt at have haft sådan en fødselsdag da man var barn…
  Skal huskes til man selv får børn :)
  – Hvad koster sådan en omgang?

 2. Bricco > 1900kr måtte jeg af med for 15børn og 8 voksne. :)
  Umiddelbart lyder det måske dyrt, til gengæld står huset endnu, og der skal ikke tænkes på forberedelse eller oprydning. ;-)

 3. Det lyder da egentlig meget billigt, når man tænker på hvor lang tid og alting.
  Desuden skal man jo ikke løbe mad og alt det der og som du selv siger er der ikke en masse oprydning ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *