Hygge aften + bytur

I går aftes var Tim, Dennis & Bobo og jeg i bowlingcenteret her i Aabenraa, de spillede billiard – og jeg drak mig mere eller mindre fuld de 2 timer vi var der :)
Jeg fik faktisk kun 2 drinks, men den ene var dobbel og den var simpelthen så stærk, at jeg var lige ved at kløjs i det !

Nogle timer senere tog vi hjem til Bobo for at drikke videre, ja eller det var så kun mig, de 3 andre ville ikke i byen, men det ville jeg :D så jeg drak 1½ glas morgan og cola der, og så tog jeg i byen. Jeg vidste der var nogle jeg kendte der nede, ellers var jeg aldrig taget afsted alene ;) gider da ikke sidde alene i byen, ha ha ..
Nu vil jeg spise lidt morgenmad, og besøge min kære mormor bag efter.

God søndag til jer alle ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *