Biograftur.. KLOVN!

Tim, og jeg var her til aften inde og se Klovn The Movie :D
Og jeg må ærligt indrømme jeg grinte en del mere, end jeg troede jeg ville, her tænker jeg på at jeg meget sjældent griner af de normale afsnit Klovn, der vises i tv. Men den her film, er simpelthen noget helt andet, og jeg sad flere gange i at tage mig selv rystende på hovedet, med et kæmpe smil, for det var simpelthen for dumt, meget af det de gjorde :)

Desværre blev min oplevelse af filmen en smugle ødelagt af den kvinde der sad på rækken foran os, og lige foran mig. Hun havde valgt at “føre højt hår” til sin biograf tur, så mit syn blev mindsket, så jeg måtte “kravle” lidt over imod ham der sad ved siden af mig. Forstår ikke lige meningen i at sætte sit hår højt op, når man skal i biografen??

Men til jer der ikke har set den, smut ind og se den :D den er genial!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Biograftur.. KLOVN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *