Slank igen..

Jeg er jo på skrump, som de fleste (nok) godt ved.
Jeg har i alt tabt mig 7,4 kg, siden Maj måned – det er ca. 1 kg i måneden!
(Ud over de adskillige cm, rundt omkring på kroppen)

Det er faktisk meget, syntes jeg – men jeg har stadig et BMI tal der siger “lettere overvægtig” æv!
Syntes 7 kg er meget at have tabt sig, det er 7 liter mælk altså :) Ved godt mange har tabt både 20 og 40 kg, men jeg har jo aldrig været så kraftig/stor at det har været nødvendigt at tabe så meget, så jeg er stolt af mit vægttab på 7,4 kg!

Desværre er min vægt gået i stå nu, eller den står meget stille, svinger frem og tilbage med nogle få 100 gram hver gang jeg er på vægten, skuffende! Det har den faktisk gjort siden starten af November, det vil sige en måneds tid, og det har virkelig irreteret mig, noget så grusomt, for jeg har overholdt min kcal forbrug for 1431 de fleste af dagene, har overskredet 2-4 gange i måneden, så det er ikke alverden! – og det har ikke den store betydning på længere sigt for mit vægttab om jeg overskrider nogle dage. Og jeg motionere jo også en del, når jeg har muligheden.

Men så slog det mig, at grunden til det måske går meget langsomt nu, er at det er bum bum … … … … … 7 år siden jeg sidst vejede så lidt som jeg gør nu, vejer faktisk 500 gram mindre nu, end da jeg blev gravid med Nadia (og hun bliver 6 år til Februar). Jeg nåede aldrig at tabe mig de ekstra kg jeg tog på i forbindelse med Jasmins graviditet (I September var det 7 år siden hun døde) Så de ekstra kg jeg fik ved den første graviditet, blev siddende og da jeg så blev gravid igen, tog jeg yderligere 18 kg ekstra på, men tabte ca. de 10 igen.

Så min krop har vejet det jeg vejer nu, nok de sidste 7 år, og så -/+ en masse kg, som har jeg har tabt og taget på, om og om igen..
Men det er som sagt slut nu, og jeg vil meget gerne ned på 70 kg! (Gerne længere ned, men målet er 70 kg) Der er heldigvis ikke langt igen nu, så det er dejligt! Med mindre jeg kun taber mig 200 gram i måneden..
Men som sagt, så tror jeg lige min krop skal “finde ud af” at den skal smide det fedt jeg nu har holdt godt på de sidste 7 år, hvis det giver mening ?!

Hep Hep Belinda, Hep Hep Belinda!!!
Du vil, og du kan ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *