Nu kommer det tæt på!

Tænk til August, der starter min lille purk (min lille datter, min lille skat) i skole! Er det ikke vildt, jeg ved at der er nogle stykker der læser med her på siden, der fulgte med i min graviditet med hende og årene efter, ja og tænk engang hun bliver 6 år, lige om straks!

Jeg var i dag, sammen med hendes far og nogle andre forældre, til et lille informations møde, om den tyske skole som ligger i forlængelse med børnehaven faktisk, børnene bruger alle den samme skolegård/legeplads osv. så de kender hinanden. En lille skole hvor de ikke er 30 børn i hver klasse, her er de en 8-10 stykker. (Og ja de snakker også dansk, det er en to sproget skole, som børnehaven er)

Det gik først rigtig op for mig, da vi kom ind i klasseværelset, med de bitte små stole, de mange farvestrålende plakater osv. med tal, bogstaver, dyr mv.
Tænk en gang at hun allerede er blevet så stor! *gisp*

Hun er jo faktisk ikke min lille pige mere, hun er ved at være en stor selvstændig pige, der ved hvad hun vil, og ikke vil (sidste nævnte, mærker jeg meget til for tiden.)

Hun kan jo både tælle og skrive, ja og hun kan faktisk små plus stykker nu! Det går bare alt for hurtigt det her, lige om lidt er hun 18 år, og flytter fra mig, puha :)

Inden længe skal vi købe penalhus, skoletaske, bogpapir og jeg ved ikke hvad ;) og det bedste af det hele, hun glæder sig!

Kan I forstå det, denne lille skønne tøs, skal i skole om mindre end 8 mdr.!

Psssst… der kan igen kommenteres..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Nu kommer det tæt på!

  1. Naaaw, der er intet sødere end sådan nogle æblekinder og det tandløse smil!

    Hvor bliver hun stor, det er helt vildt :) Kender det fra mine egne fætre og kusiner. Synes bestemt ikke det er 8-9 år siden jeg holdt min fætter for første gang, men det er det jo så alligevel! Det går stærkt det hele :)

  2. Hej. Jeg ved ikke lige, hvor jeg skal skrive dette henne, men jeg tænkte på, om du har lyst til at tekstlinke? Jeg kan sætte sig ind ude i sidebaren :)

    Venlig hilsen Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *