Hvor bliver dagene af?

Jeg begriber ikke hvor dagene bliver af! Jeg laver ikke engang noget der gør at tiden burde forsvinde for mig som dug for solen. Nadia blev i dag hentet af sin far, efter en dejlig jule ferie hos mig.
D. 26 december finder jeg ud af der er vandskade i min lejlighed, det fosser med vand ud fra et rør ved mit toilet og vandet løber så videre, og drypper nede i køkkenet ved underboen!
Min udlejers forældre har så låst sig ind i min lejlighed fordi min underbo ikke kunne få fat i vores udlejer (og hun havde ikke mit nr.) så de var inde og lukke for mit vand, men her 3 dage efter – har jeg intet hørt fra udlejer eller hendes/deres forældre, om at de har været inde i min lejlighed og lukke for vandet, dette ved jeg kun fordi jeg har snakket med min underbo, men er det ikke ulovligt at trænge ind i folks lejligheder?????

Altså selvfølgelig er det i orden hvis der er skal lukkes for vandet, eller det brænder eller andet, men så skal de da vel informere mig om de har været der, skal de ikk?
Jeg kunne så godt se der havde været nogle, for der var smidt adskillige af mine håndklæder på gulvet for at suge vandet.
Ja det er så heldigt at jeg har Tim jeg kan være hos, for ellers kunne hverken jeg eller Nadia komme på toilettet eller i bad, ja eller lave mad fordi jeg skal jo bruge vand, til næsten alt,!! Ja og jeg kan ikke få fat i min udlejer heller, så måske jeg skulle lade vær at betale hele min husleje denne gang, når jeg nu ikke kan bo der?!

Men som sagt, dagene flyver! I går d. 28 var jeg til 14 års fødselsdag ved min kusine, hold da op, tænk det er 14 år siden jeg sad med hende i mine arme for første gang, – jeg har faktisk et billede af det, fuck noget kikset tøj jeg havde på :) men okay, jeg var også kun 10 år den gang, næsten 11 ! Haah!

Men nu vil jeg smutte igen, har en syg “mand” der skal plejes – :D han er hoppet i seng, så må hellere komme ind og nusse ham lidt, mænd er jo pylrede når de er syge :D Sorry skat, men det er I altså *SSS*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *