Firma julefrokost

Torsdag d. 16 december, var jeg til min sidste julefrokost for i år! Det var med min nuværende arbejdsplads, altså mine kollegaere i Fredericia. Der kom også en del fra Ballerup, som jeg ikke kendte. De hører til samme sektion men er placeret i på sjælland. Men jeg lærte da et par stykker af dem, ret hurtigt at kende :)

Vi startede op kl. 12 med lidt frokost, der efter tog vi ud til Bowle´n fun i Kolding, for at spille laser matrix, eller hvad det hed :) Hvor man i hold, skal skyde og bekæmpe hinanden, med laser :D
Det var utrolig hårdt, man fik faktisk lidt paranoja af at rende rundt i et ret mørkt rum, og lede efter andre, og ikke vide hvor de gemmer sig :) Jeg blev da nr. 3 ud af 9, så det er da godt, right?! hehe!

Der efter tager jeg og fest udvalget hurtigt tilbage til kasernen, for at tage et hurtigt bad, og gøre os i stand.
Der efter skulle mad til 30 personer gøres klar, og det gik glat :)

Men nok om alt det, tager alt for megen plads og tid at fortælle om alt der skete, kan hurtigt sige at jeg vandt et glas syltede agurker, en plade chokolade, en udklædnings til til min penis (som jeg ikke har) og et bordspil af en art :)

Festen sluttede 02.30 og så blev jeg sammen med min ene kollega fra festudvalget og gjorde rent ryddede op ;) og vi gik i seng kl. 3, og stod op igen kl. 4 :) så det var ikke megen søvn jeg fik. Ja og så hjalp det ikke at der jeg ville til og hjem efter morgenmaden, måtte jeg blive i Fredericia, pga. det gasudslip fra Arla tidligt fredag morgen! Øv ..

Der blev også i anledningen af festen skrevet på tavlen ;) og der skal lige siges, det ikke var mig :D ha ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *