D. 23 december

Tænk engang, i morgen er det jul …
Jeg er overhovedet, absolut, slet ikke i julestemning! Det er faktisk lidt surt, og jeg er en anelse irreteret over det, men mon ikke det kommer trissende lige så stille imorgen :) Det håber jeg.

Nadia er kommet hjem til mig i dag, i morgen kommer min bonus datter Lærke også, julemanden kommer på besøg, og når ungerne har fået hvilet lidt, gerne sovet lidt til middag, – så skal vi ud til Tims søster og holde jul, de har 2 børn, og fornyligt har deres tæve fået hvalpe, så det bliver alt sammen meget spændende for børnene ;)

Jeg glæder mig rigtig meget til at se når ungerne pakker deres gaver op, der er dømt Barbie helved :D dem får Nadia rigeligt af, og Lærke også nogle stykker.

Dagen i dag er gået med besøg hos min mormor, som har fødseldag i dag, aflevering af gaver hos min far, og min farmor, og ja hente vores egne til i morgen også, sikke mange gaver der skal være under det træ i morgen, det er helt sindsygt, skal lige huske at tage billeder af det :D så skal i se løjer, hehe

Vloggen, kommer op senere i dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *