11 timers julefrokost

I torsdags var jeg til julefrokost med Skrydstrup, næsten alle der er ansat der, mødte op 450 mennesker var vi.
Jeg var lidt skeptisk til at starte med, for normalt holder hver enhed og hver sektion deres egne julefrokoster med deres traditioner mv. og så mødes man henne i messen senere, eller dem der har lyst tager der over. Og dette år, skulle vi være sammen fra start af.

Men jeg blev positivt overrasket, og jeg havde det så sjovt :)
God mad og godt selvskab. Når jeg ikke snakkede med de 2 musikere fra Sjubiduo, så blev jeg svinget rundt på dansegulvet, det var helt vildt. Jeg tror jeg var ude at danse med 10-15 forskellige mænd/drenge og nogle kom jo igen og igen :D hehe – ikke alle var lige gode til at danse, den ene tabte mig på gulvet, men der skete nu ikke noget, vi skraldgrinte bare! Der var også en del mænd jeg sagde NEJ TAK til at danse med, det var dem jeg i forvejen havde set på dansegulvet med mine veninder, og de kunne ikke holder fingre og læber for sig selv! Og ikke alle fattede et nej, men så måtte man jo sige det på en anden måde, ikk!? .. Jeg blev endda inviteret ud og danse af vores øverste chef, for hele Flyvestationen – og ham kan man jo ikke sige nej tak til vel ;) ..

Det fantastiske band Sjubiduo fik endda 400 mennesker til at danse boogie boogie, igennem hele hangaren, og så ryster vi den lidt :D og så drejer vi omkring, åååååh boogie boogie! :D

Vi fik også besøg af Elvis og en bugtaler, total fedt :) eller bugtaleren var utrolig underholdende.

Jeg festede fra 12.00 til 23.00 :D puha!

Næste julefrokost kalder her kl 18.00 så jeg må løbe nu, hår – sminke osv. skal være på plads :) God lørdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *