Vægten snyder..

Ja min vægt siger kun minus 4 kg, siden maj måned.
Men min figur er altså en hel anden, kan jeg love jer, der ryger flere cm af, end kg :) Det er egentlig også okay! Jeg har jo både fået talje og en formet bagdel :D

Tallene siger vel sig selv ;) ?

Talje = minus 10 cm
Røv = minus 5,5 cm
Under bryst = minus 2 cm
Hofte = minus 5,5 cm

Jeg var i dag inde i byen for at shoppe julegaver, men jeg fik ingen julegaver købt – måske fordi Nadia var med, og jeg frygter hun sladre ;) ha ha ..
Men jeg fik købt en ny tube kjole til mig selv, i en str. M .. I den butik er deres tøj ret små i størrelserne og jeg plejer at skulle have en L eller XL for ikke at dellerne vælter ud over kanten .. eller den sidder for stramt under armene så jeg få et sæt ekstra deller under armene/over brysterne.
Men jeg smuttede nemt og let ned i en M, og den måtte jeg bare eje, den er sååå fed! Billedet viser slet ikke dens “fedhed” .. Den er sort med et ekstra lag “tyl” oven på, med sådan nogle sten/perler den skifter farve når lyset rammer dem ;) Selvom den ligner en “sæk” til at have kartofler i, så er den super fed når den er på :) Den former sig jo efter ens figur!

Så var jeg også inde for at få en ny BH, da 75 % af dem jeg har, de gaber fordi jeg har tabt mig og så troede jeg det var fordi mine babser var blevet mindre, men nej ekspedienten fandt ud af at jeg bare skulle have en mindre omkreds, så jeg er gået fra en 75 til 70 :) det er total fedt, ja så nu hedder min BH str. altså 70 F, og ikke 75 E, som før :) – bare fordi jeg har tabt mig lidt! Yaaay! Så mit bogstav er en str. større men omkredsen mindre, hehe!
Så brysterne har samme str. (heldigvis) men jeg er blevet mindre omkring ryggen/under brysterne!  Det er da total optur!
Jeg købte selvfølgelig også lige matchende trusser til, der var jo 30 % på alt i butikken, hvis man er medlem af Change ;) og selvfølgelig er man da det! Det kan nemt betale sig, med de %´er osv. de ofte har!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Vægten snyder..

  1. Det er også meget bedre at tjekke efter i spejlet frem for vægten – det kan sagtens være muskler man tager på (eller hvis vægten går laaangsomt ned) – og det er jo fedt at have muskler frem for fedt – og så kan vægten sige så meget den vil, men en trimmet krop, det er ikke noget man kan sige nej til :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *