Spøgelsesbilist!

Så sidder man der i bilen, meget tidligt om morgenen i sin egen lille verden og skråler med på sangene i radioen, som pludselig bliver afbrudt med en melding om en spøgelsesbilist, nær Haderslev! GISP!
Det er jo lige her jeg kører.. !!! Fuuuuck!

Det var utrolig tåget i morges da jeg var på vej til Fredericia, sigtbarheden var utrolig ringe, og farten er jo pænt hurtig på motorvejen (ikke alle tilpasser sig)
Så I kan tro jeg vågnede op! Og sad og stirrede stift ud i morgen trafikken imellem alle de røde lys foran mig, for at finde de 2 mulige hvide forlygter der måske ville komme kørende imod mig – ens hjerte sidder altså helt oppe i halsen!

Gudskelov, mødte jeg ikke denne omtalte spøgelsesbilist, og kom helskindet på arbejde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Spøgelsesbilist!

  1. Nu har jeg ikke selv kørekort så kan kun forestille mig det, men synes det er så væmmeligt, bare tanken om hvor galt det kan gå, og ikke mindst den forvirrede spøgelsebilist der er havnet helt forkert. :( Godt du ikke mødte spøgelsesbillisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *