Overskuddet mangler

Ja dagene de flyver afsted, og jeg for ikke rigtig blogget.
– ud over de daglige blogindlæg fra min blog udfordring.

Jeg har ikke overskuddet til at blogge, selvom det i grunden ikke kræver ret meget (Hffmm!)
Men jeg har en del andre ting jeg hellere vil, når jeg endelig er hjemme. I denne uge har jeg jo ikke prinsessen, så der står jeg op kl. 05.00 tøffer rundt, spiser morgenmad, sidder lidt ved computeren, går med hunden og så sidder jeg ellers i bilen fra 06.00 til 07.00 hvor jeg møder på arbejde i Fredericia.
Efter en lang dag med tal og papire har jeg fri 15.30 (ca.) så er jeg hjemme ved en 16.30 tid, og så skal der handles, gå med hunden, vaskes tøj, dyrene skal snakkes med, fodres og burene skal rengøres osv. ja og opvasken klare ikke engang sig selv, sgu også for dårligt! *G*

Ja og jeg har noget træning, jeg også prøver at få presset ind. I går var jeg til bold træning her i Fredericia efter arbejde, fra 16 til 17, så en times kørsel hjem, så jeg var hjemme kl 18, så skulle jeg i bad, få lidt at spise, ja og hunden skulle også ud, omkring kl. 19 kører jeg ind imod Aabenraa, fordi jeg har lovet kæresten at komme med aftensmad til ham (Han var på arbejde fra 07 til 23) og så atter emgamg hjem igen.
Og ja jeg lå så i min seng 21.15 og jeg sov stort set med det samme.. 

 ZzzzZzzz…..

Dagene er så lange, og min hjerne har bare brug for hvile!
Så nu har i lidt indblik i hvordan min hverdag er, der er ikke meget indhold i den, men det tære meget på kræfterne, med alt det nye jeg lære hver dag, samt 2 timers kørsel frem og tilbage hver dag.
+  når jeg skal have både dyr og mig selv passet og plejet, med træning, gåture mv.
Ja og kæresten skal også plejes lidt jo :D hehe ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *