Nu kan julen bare komme!

Julen kan bare komme nu.. Det gør den jo for så vidt også, det er 1 december imorgen (gisp!) Hvor er tiden dog blevet af, det er jeg næppe den eneste der tænker, forhåbenligt :)

Jeg har 2 julekalendere stående, en til Nadia og en til Pixel, ja min hund er sgu nok ligeglad, men har faktisk købt en julegave til min hund, for at fornøje min datter, så hun skal åbne den for hende (hunden) hver morgen. Nadias er en Little Pet Shop julekalender, med legetøj, smykker og andre små finurligheder, istedet for chokolade – de for nok af chokolade og andre usunde sager her i julen, såeh :)

Jule designet er endelig også kommet op, med lidt besvær + der er sne på siden også
– så hyggeligt altså!

Nu vil jeg smutte, vil knalde brikker inden kl. 22 i aften, jeg har brug for søvn, sov ikke ret godt i nat..
Godnat til alle der læser med..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Nu kan julen bare komme!

  1. Det nye design ser rigtig godt ud :) Jeg havde også tænkt på at købe julekalender til kattene, men lod dog være alligevel, for det bliver lidt små-dyrt hvis jeg skal købe 3, og så er mine katte mega kræsne, så de kan sikkert ikke lide det der er i alligevel :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *