Kærligheden…

Ja nu har jeg efterhånden fået det samme spørgsmål et utal af gange, både pr. mail, sms, over msn, og her på bloggen :D
Hvornår Tim og jeg, er kommet sammen igen.

Det er kun de nærmeste der har vidst hvad der er foregået, og nogle få jeg stoler på, og ved jeg kan fortælle alt.

For Tim og jeg har faktisk været sammen hele tiden, få dage efter han slog op med mig, skulle jeg så vidt jeg husker hente noget ved ham, eller aflevere noget eller sådan. Men det endte jo faktisk med at vi sås der efter stort set hver dag, de uger jeg ikke har haft Nadia der har jeg mere eller mindre boet inde hos ham. Vi har opført os som kærester lige siden, holdt i hånd og kysset offentligt, spist ude, sovet sammen, set film, og alt det som kun kærester gør ;)
Men der har været nogle forskellige problemer der skulle løses før det kunne blive os 2, officielt igen.
– og det er det så nu, ja eller det har det været et stykke tid nu.

Jeg er glad, og min lille lyserøde sky er vendt tilbage :) og vi har aldrig haft det bedre, end vi har det nu! …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Kærligheden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *