Jeg gør det aldrig igen!

Jeg drikker aldrig mere siger jeg jer! Aldrig!
Fyyy for pyforn!

I lørdags, var jeg så klar på at tage i byen og danse og skråle med på en masse sange. Men men men …
Inden klokken blev så mange at det var gå i byen tid, ja der lå jeg ude på badeværelset, med den største mavepinde ever!
Jeg var så skidt, kvalmen sad helt oppe i halsen på mig, men kaste op kunne jeg ikke! (Ville have været dejligt, for det hjælper) .. Det eneste jeg kunne få ud, var ren slim! – jeg stikker altså ikke fingeren i halsen på mig selv.
Tim, Dennis og Bobo tog i byen uden mig, jeg faldt i søvn på badeværelset, og kravlede så ind i seng omkring kl. 1 og faldt så i søvn igen med det samme inde i sengen. Omkring kl. 3 er Tim hjemme, han er heller ikke helt frisk!

Jeg vågner første gang omkring kl. 8 men har sådan en voldsom kvalme igen, at jeg lægger mig om på den anden side, og sover ca. 2 timer mere. Omkring kl. 10 kryber jeg så ind på sofaen for at se fjernsyn. Lidt efter vågner Tim og han er lige så skidt som jeg.. Vi er virkelig ynkelige og har meget ondt af os selv, den ene klager mere end den anden :D ha ha..

Vi ligger bare på hver sin sofa og skiftevis henter vand og hovedpine piller til hinanden. Jeg havde så ikke rigtig hovedpine, havde bare så ondt i maven, det halve kunne være nok, svimmel hver gang jeg rejste mig, og opkastfornemmelse hver gang jeg bevægede mig det mindste!

Jeg drikker aldrig mere !!
– eller jo selvfølgelig :) i dag har jeg det skønt!
Jeg forstår bare ikke hvorfor jeg blev så dårlig, og så inden kl tolv (piiinligt) .. Jeg drak en halv flaske morgan (har jeg gjort så mange gange før) .. Men af en eller anden grund slog den så ufattelig hårdt, lige pludseligt at jeg blev meget dårlig, – er så også sket før, men jeg har aldrig været så dårlig dagen efter som i går! Jeg har aldrig tømmermænd! For første gang i mit liv (mener jeg) havde jeg tømmermænd hele min søndag … Pfyyyyy

Godt man har fri i dag !! :)
Ha’  en fantastisk dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Jeg gør det aldrig igen!

  1. Haha – årh stakkels Belinda :)!
    Kan det ikke være fordi det er koldere? Har hørt noget om det kan have en effekt på alkoholen og så blandingen af det og kulde i maven? Jeg ved det ikke XD
    Jeg er så også en af dem der ikke rigtigt får tømmermænd! XD Hurra!

  2. QpoX Det er du faktisk ikke den første der nævner, måske er jeg bare blevet for gammel til at drikke mig alt for fuld :D Ærgeligt jeg har 3-4 julefrokoster endnu!, haha ..!

    Rikke, ja det er godt du har ondt af mig, ingen andre har :P ..
    Men kulden, tja ved det ikke. For jeg nåede jo slet ikke ud :) Og mindes nu ikke jeg har haft det problem de andre vintre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *