Jeg er blevet positivt overrasket!

Da jeg først startede på Madlog.dk – købte jeg kun en periode på 4 uger, for at se om det i det hele taget var noget for mig. Jeg bryder mig ikke om at skulle betale for sådan noget, og troede til at starte med, det bare var “fup og fiduser” … Men jeg er blevet overrasket, positivt!
Det er så let at taste ind hvad man spiser, stort set alle madvare i butikkerne er på deres liste, hvor listen så indeholder det nøjagtige antal af kalorier, fedt, proteiner osv.

Jeg har tastet min vægt, højde og antal kg jeg ønsker at tabe om ugen, og det må jeg sige, det har virket!
Jeg må spise for 1449 kcal om dagen, det er faktisk ikke meget, når en normal kvinde ca. skal have 2000, men jeg kan sagtens blive mæt af de knap 1500 kcal, og jeg har fundet ud af det morgenmad jeg spiste før, det var utrolig kcal fyldt, og det sprængte næsten mit kcal budget! Så nu spiser jeg Wasa Rågi knækbrød og Philadelphia light, om morgenen og det er knap 100 kcal, så det er bare fint, og det holder mig mæt nogle timer, og så spiser jeg lidt frugt, eller en gulerod og så kan jeg sagtens holde mig til middag :)

Jeg har på 3 uger, tabt 1,7 kg med hjælp fra madlog.dk (Jeg har sat den til jeg gerne vil tabe et ½ kg pr. uge, og det virker)
– har selvfølgelig også motioneret ved siden af, men at jeg ved hvor mange kcal jeg stopper i munden nu, har ihvertfald gjort sit, til at jeg tænker over hvad jeg køber!

Stor tak til madlog!
Jeg har også forlænget mit abonnement til 24 januar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Jeg er blevet positivt overrasket!

 1. Helt enig.. Er os super glad for madlog.. :)
  Skal dog lige op på hesten igen efter min forkølelse.. :/ Træls at det kan sætte en ud af sin rytme..

  Vi må faktisk spise for det samme kan jeg se.. er dog større end dig og har sat den til 1 kg om ugen :)

 2. Mener at have faldet over sådan et App til iPhone, som kun koster et engangs beløb.
  Kunne jo være sjovt at se om de tal man får så er ens…

 3. Tanja, kan en forkølelse gøre det? Puha men ja okay bare lidt usundt springer jo næstens ens kcal budget ;) hehe .. God bedring

  Qpox, ja jeg har sådan en App til min Iphone, på engelsk og den er mega dårlig i forhold til madlog! :) såeh!

  Anne, det syntes jeg er en god idé, det er genialt! :D
  Held & lykke til dig søde!

 4. Ja åbenbart.. Har ikke orket at tælle kcal når jeg har haft det så skidt… + har haft Mads hjemme hele denne uge.. Han trænger SÅ meget til at komme afsted :D Han er lige i den alder hvor han er pænt træls.. haha..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *