Ingen sne & masser af sne

Vejret er bare for mærkeligt!
Her i sønderjylland hvor jeg bor omkring Aabenraa området, er der stort set ingen sne, måske en halv cm eller lige knap 1, men så heller ikke mere.
Jeg fik kørt Nadia i børnehave kl. 7 som jeg plejer og begav mig ud på motorvejen, kort efter er der en melding i radioen at omkring Middelfart er der store kødannelser pga. sneen, fint tænker jeg! Jeg skal af i Fredericia, så det berøre nok ikke mig.

(HA!) …

Men da jeg er 3 km fra Kolding vest, er der pludselig nød bremsen og havariblink på adskillige biler, jeg bremser op så langsomt og hurtigt som jeg nu kan, for at undgå bagfra kørende, kører op i røven på mig, og sætter naturligvis også mit havariblink igang for at advare dem bag ved. Der er utrolig meget sne på motorvejen, vi kører ikke mere end 10-20 km/t og triller bare der ud af, og holder af og til også stille i flere minutter, der er sneryddere og saltspredere igang, men det er selvfølgelig svært at komme til, når der er biler i alle vejbaner, og også en del kører i nødsporet.

Jeg havnede i køen kl. 08.08 og 1 en hel time senere er jeg i Fredericia. Det tager normalt ikke mere end 5-10 minutter fra Kolding vest til kasernen i Fredericia. Men jeg mødte først op på arbejdet kl. 09.17 Selvom jeg kørte fra børnehaven lidt over 7, hvor det normalt tager ca. 1 time til Fredericia, tog det mig i dag over 2 timer *suk* .. 
Billedet i bloggen er taget her omkring kl. 10 solen skinner nu fra en næsten skyfri himmel her i Fredericia, og da jeg kørte på motorvejen var der mega snevejr og gråt.
Jeg glæder mig til at komme til den aller sydligste del af Sønderjylland senere i eftermiddag, for det her snepjat her oppe i Fredericia, gider jeg altså ikke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Ingen sne & masser af sne

  1. Det går bare LYNhurtigt med det sne! Det ene øjeblik er der intet, det næste øjeblik er det der. Havde samme oplevelse herhjemme. Gik i seng om aftenen, tyndt lag sne. Næste morgen var der bare kæmpe snemasser over alt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *