Det var den weekend!

Jeg syntes altså weekenderne går alt for hurtige! Generelt syntes jeg tiden flyver afsted.
Vi er allerede i midten af november, endnu en uge er gået. Ja og så er det mandag i dag!
Jeg bryder mig ikke om mandage, – men hvem gør det?

Men det er nu alligevel en god mandag, jeg skal nemlig hente prinsesse Nadia i dag, i børnehaven. Og jeg glæder mig! Har savnet hende! Selvom jeg nyder at have en hel uge hvor jeg bare kan være ung og fri, og uden ansvar (næsten!) mangler jeg hende nu alligevel, meget!
Ugen er gået hurtig, fordi mine dage er så lange (de uger jeg ikke har Nadia) har sovet inde hos Tim hele ugen, og når jeg kørte afsted imod Fredericia omkring kl. 06.00 skulle Tim op, der havde jeg jo været vågen en time. Når jeg så endelig var hjemme i hans lejlighed igen omkring kl. 1630-1700, så kunne jeg “pænt sidde” og vente til kl. 23 når han fik fri fra arbejde.
Så selvom tiden går utrolig  langsom når man bare sidder der og venter på han kommer hjem, så skal vi lige på hovedet i seng når han kommer hjem, fordi jeg skal op kl. 5 og han kl 6 .. Så er dagen jo væk.
Så i den her uge der er gået, har vi faktisk kun været sammen når vi har sovet! ØV ..
I weekenden arbejde han også, men vi fik alligevel lidt timer sammen.

Nu venter jeg bare på det bliver eftermiddag, så jeg kan få hentet min dejlige datter!
Ha’  en god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *