Dag 12

Læs om min 30 dages blog udfordring her ..
Dag 12 – Hvordan fandt du blogspot, og hvorfor blogger du.


Tja det er 2 spørgsmål i et.

1) Blogspot!?!?!  ja jeg må vel fortælle om hvordan jeg begyndte at blogge. Jeg startede med at have dulle sider, og animations sider, mv. da jeg ikke har været mere end de der 14 år (mener jeg) .. I år 2003 skabte jeg min første rigtige hjemmeside, min datters mindeside (Jasmins mindeside), og der efter gik det op ad bakke, med designs, html osv.
Og 28 Oktober 2007, blev mit første rigtig blog indlæg skrevet, og sidenhen er der kommet flere 100 til ;) hvis ikke snart 1000 ?

2) Jeg blogger fordi jeg syntes det er fedt, at kunne dele sit liv med andre, og få respons for sine idéer, udtryk, følelser, frustrationerne, glæde, sorg osv.  – det er det der gør det skønt at blogge, det er at man kan få en dialog med folk rundt omkring i verden, ja eller ihvertfald bare Danmark!
Og jeg kan få sagt min mening om tingene, og nogle gange få lidt tæsk for mine holdninger ;) men jeg kan tåle det – ha!
Mit besøgs tal er også steget fra 75 dagligt til mere end 110 om dagen over den sidste 1½ måned, det er dejligt!
Det er nu ganske rart af vide, at det man skriver om, viser billeder af, debattere osv. det også interessere andre, så tak til jer der læser med :) i er grunden til jeg fortsætter med at blogge, ihvertfald offentligt at føre dagbog :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *