Shoppe tur..

Ohhhh year

Jeg elsker mine nye støvler, de er bare så fede, og behagelige at gå i ..
Der var bare lidt problemer med at finde dem. For det første så sprang den ene ekspedient mig over hele tiden, hun rendte hele tiden over til alle andre, der var kommet efter mig (!?) og ham den anden, havde en kunde der tog noget tid. Men han kom så hen til mig, lige efter!

Jeg fortalte ham hvad jeg søgte, og viste ham mine meget slidte gamle støvler, der desværre var meget medtaget af vinteren 2009/2010 .. Fortalte at det var sådan en hæl str. jeg ville have, højde mæssigt altså!

Først fandt han støvler til både 1000 og 1500 kr. som ikke engang var ret kønne, så uden at nævne prisen overfor ham (nægter at give 1500 kr for et par støvler) så fortalte jeg ham at det og det kunne jeg ikke lide.
Jeg fortalte ham at jeg havde set de her støvler længere nede i butikken (da jeg ventede i 20 minutter på at blive ekspedereret) men der var kun op til str. 39, om han ikke havde dem i større str.
Jo dem havde han da lige fået hjem. Sagde at jeg ville prøve en 41, da jeg bruger tykke strømper i støvler og gerne vil have plads til benvarmere og bukser nede i også.
Åh da jeg stak foden ned i den, og lynede følte jeg det var heeelt rigtigt (Det kender I vel?) Og sagde til ham, med det samme “Dem tager jeg” og tog dem på ;) og gik op og betalte.

Han smed mine gamle støvler ud … R.I.P og tak for alt! :D

Nadia musen fik jeg også købt lidt til, da jeg var forbi H&M, 1 par bukser, og 1 bluse, samt 7 par nye trusser med barbapapa .. Dem er hun glade for :) Utroligt som hun vokser, hun er oppe i en str. 110 i tøj! Og sko/støvler 29/30!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Shoppe tur..

  1. Flotte støvler – omend de lige er lidt for høje til mig!
    Har selv lige brugt det dobbelte – det er sgu dyrt at få noget kvali når der ikke skal få meget hæl på og plads til mine brede fødder.
    God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *