Ny arbejdsplads

Jeg startede i går kl. 07.00 på Bülows kaserne i Fredericia. Og det er nogle rigtig søde mennesker jeg er kommet til at arbejde sammen med. De har samme humor som mig, genialt!

Jeg fik disse to smukke planter som velkomst gave :)
Jeg måtte tidligt i seng i aftes, kl. 21.30 lå jeg under dynen, men min krop var ikke træt, jeg var mentalt træt (som jeg kalder det) .. Fordi jeg havde fået så mange nye indtryk, nye informationer og en masse nyt bare generelt. Så min hjerne havde brug for hvile, men det var svært når min krop ikke var i ro! Så jeg rumsterede meget rundt i sengen, inden jeg faldt i søvn!

Nu vil jeg løbe igen, pausen er slut, og nogle timer med en masse tal – kalder igen ;)

Ha’ en god dag :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *