Nej tak

Nej tak!
Ja det er hvad jeg siger til det snot der har besluttet sig for at besøge mig her til aften.
Kurset gik rigtig godt, – bedre end forventet :)

Efter kurset, tog jeg Pixel med ud på en rask løbetur, det blev til små 3 km (med en rimelig tid, en forbedring siden sidst, på næsten 1 minut) og så tog jeg en spurte tur! 540 meter på 2:35 minutter! Puha det var hårdt, jeg fik også meget ondt i lysken, men det var da udemærket syntes jeg ;) er ikke længere god til at løbe hurtigt, efter jeg havde bækkenløsning da jeg ventede Nadia!

Jeg løber altid uden jakke, fordi ellers går jeg til af varme, om det er det der har gjort, snotten har angrebet mig her til aften, ved jeg ikke. For jeg frøs bestemt ikke, og jeg var på intet tidspunkt kold. Men måske jeg skulle få fat i nogle langærmede løbtrøjer, istedet for de tank-tops og t-shirts jeg normalt løber i :D

Nå, ja klokken er kun lidt over ni, men jeg vælger at hoppe under dynen nu. Måske er snotten væk imorgen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Nej tak

  1. Har ikke lige noget at sige til dette indlæg. men vil bare lige sige nøøj et sødt billede af dig og Nadia der er over din beskrivelse.. Nadia er bare super smuk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *