Man må lide for skønheden!

I søndags var jeg til mave-balle-lår træning, det var noget tid siden jeg havde værer der sidst (en uges tid eller to) .. Jeg brugte en ekstra vægtskive til at have liggende på brystet ved maveøvelserne, for at få et mere effektivt resultat.
– og det må man sige jeg fik, eller jeg tror ikke der er så meget at se, men musklerne var så ømme, min mave har gjort ondt, helt ind til i går (onsdag) og der skulle jeg til en times mave-balle-lår igen :) måske ikke det bedste at udsætte sig selv for, når man har ondt. Men det gik fint, selvom min mave og bagdel gjorde pænt ondt, gik træningen godt, og jeg er knap så øm i dag :D Jeg brugte igen en ekstra vægtskive, på 2,5 kg.

Selvom jeg er øm, i både baller, og mave i dag. Så har jeg altså 1 times puls og styrke (yndlingshold!) og en ½ times mave/ryg senere i dag ..
Ja og jeg skal nå at vlogge i dag også, og bage kage .. Har egentlig lidt travlt! :D ha ha ..

Nå jeg må smutte, min frokost pause er slut lige om straks!
Min blog udfordring med 30 opgaver, starter også i dag, så kig ind igen senere, ja 2 gange bliver du nød til, for vloggen bliver også smidt op senere i dag ;) Husk det!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *