Madlog.dk

Jeg har valgt, at ofre lidt flere penge på min slankekur.
Jeg har lige oprettet mig på Madlog.dk og det lader allerede til at være en side jeg bliver rigtig glad for!

Den er dejlig overskuelig, og listerne over de forskellige madvarer er enorm, så det er let at finde lige det rugbrød man spiser, eller den ost osv.
Godt forum, med hurtig respons og søde mennesker.

Har betalt for 4 uger, og så ser vi om jeg ønsker at fortsætte medlemskabet :) – men det tror jeg nu nok.
Har også søgt om medlemskab i en af sidens grupper, hvor det kun er for dem, der bor nær mig, så jeg forhåbenligt kan komme i snak med nogle og mødes og dyrke fælles motion, og jeg muligvis kan få en fast trænings partner, kunne være hyggeligt ;) men sætter nu ikke næsen for højt op efter det.
Men at jeg skal tabe mig ydeligere, ved at styre mit kalorie indtag!
Jeg har valgt at jeg gerne vil tabe et ½ kg om ugen, og indtastet min vægt, højde osv. så mit daglige kalorie må højst være 1735, og jeg har kun spist 318 kalorie i dag, men har så heller ikke spist middagsmad endnu :D hehe

Andre der bruger Madlog.dk ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Madlog.dk

  1. Bruger også Madlog.. begynde der sidste år.. men holde så en lang pause derfra.. Men har nu været aktiv der i 2½ uge :)

    Jeg er rigtig glad for siden.. Har prøvet slankedoktoer for da kunne jeg os få en diætist til at hjælpe.. Men hvor er det da en dårlig side.. Så der fortsætter jeg ikke når medlemskabet er udløbet.

  2. Tanja, ja syntes også slankedoktor virker ret dyr!

    Anne, det er en side, hvor du på dansk indtaster hvad du spiser, og så beregner den ud fra din vægt og højde og hvor mange kg du gerne vil tabe, hvor mange kalorie du må spise pr. dag.. :)

  3. Jeg bruger madital.dk, som er et godt alternativ, hvis man bare vil holde sig selv lidt i nakken, men stadig ikke er engageret nok til at bruge penge på det :D Selvom der selvfølgelig er flere fordele ved betalingssider :)

  4. Jeg har også brugt madlog, tabte de 12 kg jeg skulle – så det virker :D Desværre blev jeg lidt for fanatisk med min mad og træning, så da jeg begyndte at spise nogenlunde normalt igen, så tog jeg noget af det på igen. Men alt i alt lærte jeg en masse om hvilke madvare der er gode, proteinrige etc. :)

    Held og lykke med det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *