Lagersalg!

I dag efter arbejde, skulle jeg hente Nadia i Aabenraa, hun har holdt 3 dages ferie med sin far, og de var som slut på deres mini ferie sammen, en tur i biografen, så jeg måtte pænt vente med at “få hende” til filmen var færdig :)

Efter filmen tog vi op ad gågaden, sammen  – alle 3 ..
Jeg fik købt en ny flyverdragt til Nadia, og en billig dvd i 10´eren (Hurlumhaj) ..
Senere tog vi ned i Føtex og købte en flødekage krans af en art, og tog hjem til min mormor og morfar, igen allesammen, sammen. Hyggeligt!
Min mormor hun blev rigtig glad for jeg havde taget hendes “lille dreng” med, er jo længe siden hun har set ham, vi har jo ikke været sammen i næsten 1 år nu, så de har jo ikke set hinanden siden, faktisk..
Det var rigtig hyggeligt, og vi tilbragte nogle timer der. Inden vi tog videre til et lagersalg i Aabenraa, og ja gudhjælpemig, jeg fik 3 dele tøj til Nadia for 100 kr, det er sgu til at overkomme ;) og hun fik også en “guld”halskæde til 5 kr, hun var så stolt og glad! (En natkjole, en bluse og en “buksedragt” – ved ikke lige hvad de kaldes, det er en slags smækbukser, uden smæk :D ha ha, ej se billede 3, så ved I nok hvad jeg mener!)
Og så er det iorden kvalitet, det er Rebus, noget Ønskebørn de forhandler.
Efter turen ved lagersalget hvor Bøgh (Nadias far) også fik købt lidt tøj til hende, tog vi videre op ad gågaden (igen!) fordi Nadia havde 200 kr hun havde fået for nogle uger siden, til at købe noget til sig selv for. Og det skulle være legetøj, så vi endte inde i Fætter BR, men der var ikke rigtig noget, så efter 10 lange minutter i Legekæden, fandt hun et Little petshop sæt og nogle andre figure hun havde råd til, og det har hun leget med, lige indtil hun skulle i seng, og de står pænt på bordet her ved siden af mig, og venter på det bliver morgen, så hun skal lege med dem igen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *