Hygge med morfar, samt indlæg nr. 100

Det er faktisk vildt, dette her er mit indlæg nr. 100! Syret! :D (Siden jeg startede med WP i Juli)

I dag skulle Nadia og jeg hjem til Mufu (hendes morfar) .. vi havde aftalt vi skulle en tur i skoven, vi tog hen til konge højen i Aabenraa. Der hvor man menes Dannebro faldt ned fra himlen. Eller ihvertfald ikke langt der fra!

Efter en super hyggelig skovtur på 1½ time, havde jeg en træt hund, datter og ja far ;) .. Vi tog der efter et smut hjem til Nadias oldemor (min farmor), og fik lidt eftermiddags kage – uff den smagte bare alt for godt, den sidder helt sikkert også allerede på siddebenene!
Aftensmaden foregik også hos Mufu, pizza :) efter 5 timer i Aabenraa, vendte vi næsen hjem ad, og datteren gik kold kl. 20, og ja Pixel hun sover også – igen!

Pssst. billede 4 – det af mig. Det har Nadia taget <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Hygge med morfar, samt indlæg nr. 100

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *