Hårdt, men godt!

Til dem der har ikke så min vlog i går, så kan jeg fortælle at jeg havde 1 times puls og styrke, og lige efter 2 timers halloween spinnning.
Puls og styrke timen gik rigtig godt, og jeg udfordrede mine ben – step bænken på det højeste punkt, med god fart i 5 minutter, puha – ja også ens kondition blev sat på prøve :)

Den første spinnings time gik også rigtig fin, der var god stemning iblandt alle de deltagene (Der var fuldt hus, og der kom endda 5 der måtte gå hjem igen – god idé at tilmelde sig i go tid, ikke?! :) )
Rummet var pyntet med halloween pynt, levende lys, græskar, “spøgelser” osv. :) + saft og græskar muffins til når vi var færdige!
Den første instruktør, hun var klædt ud, rigtig fedt :D ha ha
Jeg må så indrømme at 2. times spinning (altså 3 times motion for mig) den var hård, jeg nåede ikke at få aftensmad før min træning startede kl. 18 ( til 21), kun lige 6 små stykker chokolade, så jeg kiggede en del på uret de sidste 20 minutter af timen, og følte lidt tiden gik meget langsom, var utrolig udmattet og kunne mærke min krop var ved at give op. MEN jeg holdte ud, og pressede min krop lige det sidste jeg vidste den kunne klare, og jeg gennemførte 3 timers motion i streg! (Klapper lige af mig selv..) *Klap klap*

Det værste er så, at min højre læg muskel gik i krampe i første spinnings time, det var sådan så da jeg tog benet op på styret for at strække det ud, kunne man se musklen krampe, mega skummelt, og det gjorde ondt!
Men det gik over igen, da jeg fik strukket det lidt.

Men efter 3 timers træning (med primær benarbejde) er man ret kvæstet (og så, på tom mave – dumt)!
Da jeg så stod i badet, måtte jeg lige strække lidt mere ud i benene, selvom vi havde strukket godt ud, der nede. Men det har åbenbart ikke hjulpet – min venstre læg muskel spænder sig hele tiden når jeg går, og “glemmer” lidt af den skal slappe af igen – hvis I forstår hvad jeg mener? Utrolig ubehageligt …
Og det var højre jeg fik krampe i igår, men det er venstre der gør ondt i dag .. Mystisk!

Er stolt af mig selv – 3 timers motion i streg … YAAAY!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *