Godnat – og sov godt !

Kl. er 21.32 og jeg hopper under dynen lige om straks, fra i morgen mandag d. 25 oktober til fredag d. 18 februar 2011 har jeg tjeneste sted i Fredericia, som giver mig 1 times kørsel på arbejde (Og 1 time hjem igen, selvfølgelig..)
Så i morgen hvor jeg skal hente min mil-bil, og skal møde kl. 07.00 i Fredericia, ringer mit vækkeur altså … hold nu fast 04.30!! Jeeus, det er skisme tidligt!

Gaaaab!

Men altså jeg glæder mig, men tror også det bliver 4 (rigtig) hårde måneder, de uger jeg ikke har Nadia skal jeg jo møde ind kl. 7, og når jeg skal nå at gå med hunden, have lidt at spise osv. så skal jeg altså op rigtig tidligt, når jeg senest skal kører hjemme fra 05.50! .. Gaab ..

Så måske bliver de næste dages blogge lidt kedelige og måske manglende, fordi jeg er så træt! Men det må tiden vise :) Ønsk mig held og lykke, jeg skal arbejde med noget helt nyt, – for en gangs skyld, og jeg glæder mig :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Godnat – og sov godt !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *