Gaaab … Mareridt!

Jeg har i nat haft mareridt, for jeg ved ikke hvilken gang! Jeg er faktisk pænt træt af at vågne op 2-3 gange om natten, med et chok, helt forvirret og trist! Det er ikke sådan overnaturlige mareridt jeg har haft, med monstre, spøgelser, ufo´ere og lign. det er mareridt der virkelig kan ske for mig, og dem jeg holder af.
Ofte handler mine mareridt om, at jeg “bare” står på sidelinjen og ser hvad der sker, altså jeg kan intet gøre for at forhindre tingene i at ske, og gang på gang vågner jeg så op med et chok og kan så slet ikke falde i søvn igen, før længe efter – fordi det hele virker så realistisk!

Selvom jeg ved de ikke er rigtige, så gør det stadig ondt inden i, når jeg fx. oplever psykisk smerte i mine drømme!

Så når jeg har fri her 12.30 så vil jeg gå en tur med Pixel, og sove!
– og håbe på en god times søvn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Gaaab … Mareridt!

  1. Kan godt forstå dig :( … jeg vågner for det meste ikke af mine mareridt. Og jeg er blevet skudt en del gange efterhånden, og set mig selv faldet til jorden fra en bygning og dø o.O … ligesom jeg også har været blevet kørt ned. Har heldigvis ikke set mine nærmeste lide eller noget? Det er meget få drømme ihvertfald, hvor det kun lige er følelserne og et enkelt billede jeg kan huske.

    Hvis du har lyst kan du kigge lidt på http://netspirit.dk under D -> Drømmetydning.
    Mareridt er jo aldrig en dårlig ting rent symbolsk. Selvom de virkelig ikke er sjove :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *