Elev arbejde

Ja at være elev, er ikke altid lige sjovt :)
Altså hvis de ikke havde haft mig, skulle de selvfølgelig have gjort det selv, men hvis der intet arbejde, er til mig sådan lige! Så sætter man eleven igang med det kedelige ;)  Ikke at det gør mig noget, er efterhånden vant til det. Men også de kedelige opgaver hører sig til, når man arbejder på kontor!

Billedet viser lidt af det sorterings arbejde jeg har haft i dag. Vi har fået år 2011 og 2012 kalendere ind ad døren. Folk har bestilt forskellige ting via et katalog, så det blev min opgave, at opdele dem i bunker, til hver person, med de rigtige ting i, og hvis jeg nu siger der ikke kun er 10 der har bestilt nye kalendere, så kan i godt forstå det tog længere tid, end beregnet, ikk?

Det var faktisk helt okay, at lave noget andet – end hvad jeg har gjort de sidste dage.
Rejser, arbejdstid, og en masse udskrivning af sygemeldinger, chef papirer, sendt mails til chefer osv. osv.  det bliver lidt ensformigt, når jeg endnu ikke kan være med til alt, der sker på sådan et administrations kontor.
Men med kun 1 år tilbage, faktisk 11 mdr. så kan jeg allerede en hel del, og de overlader et stort ansvar til mig efterhånden – ME LIKE!

Kl. er kun 21.35 men jeg er simpelthen ved at gå til af træthed, og jeg har fået både vlogget og blogget nu, så jeg tror bare jeg vil børste mine bisser, og så hoppe ind under min (over lækre) 2 x 220 dyne :D

Godnat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Elev arbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *