Dagene flyver!

Tænk! Det er allerede fredag.
Og jeg har ikke blogget siden i tirsdags hvor er det for dårligt, hah!
Har bare ikke rigtig haft noget at fortælle/skrive om. I går fik jeg også smidt min vlog op på youtube, men igen (!!) har youtube ment jeg bryder copyright reglerne, så derfor har de fjernet al lyden i min video, så skal til at klippe alle klippene sammen igen, for at lave en ny video, ihhhh!
Syntes altså det bliver for kedeligt uden musik i en video, især når der vises billeder osv.

Så det skal jeg lige have ordnet i løbet af i dag ! Syntes sgu det er irreterende, det er 2. gang de gør det! Og hallo det er 2 sange jeg har brugt, hvor det er max 20 sekunder af hver sang, hvordan kan de vide jeg ikke har købt de sange? .. Syntes det er mærkeligt!

Ellers går det godt!
Dagene flyver afsted, som før skrevet.
Jeg er et nyt sted, og de har gemt rigtig meget arbejde til jeg kom, så det er bare herligt :-) Så går tiden altså en del hurtigere!

Mandag d. 25 Oktober starter jeg i Fredericia ! 1 times kørsel hjemme fra og det er i 4 måneder. Puha det bliver hårdt! Så får jeg arbejds dage på 11-12 timer de uger jeg ikke har Nadia! Har fået lov at få sådan en “flex-arbejdstid” så jeg kan møde senere og gå før, de uger jeg har Nadia. Så er prisen også bare at jeg skal møde før og blive længere når jeg ikke har hende!

Nå god weekend! – Jeg har fri om 1 time! YAAY!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Dagene flyver!

  1. Så kan du godt lige komme forbi og hilse her i Fredericia :p
    Godt i kan lave en ordning på hvordan du møder.. selvom det selvfølgelig bliver et par lange dage..

    Men JA tiden flyver afsted!

  2. Reglerne med musik og film er sådan DU har købt rettigheden til at høre og se det og ikke andre.
    Og hvis du eks. holder en fest af en art, i det lokale forsamlingshus, hvor i da lige alle skal se en film du har købt på DVD, bryder du også loven.
    Er det ikke dejligt? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *