Dag 8

Læs om min 30 dages blog udfordring her ..
Dag 8 – Dine mål/gøremål for denne måned, og hvorfor.


Mine mål og gøremål?
Hmm …

Jeg sætter ikke månedsvis mål og gøremål, det ville da være lidt underligt, ville det ikke?
Men altså mine mål i livet er jo at være en god mor for min datter, en god kæreste (forhåbenlig, kone en dag :) ..) være sund og leve et langt liv.
Og med de få ønsker til mit forhåbenlig lange liv, tager jeg i svømmehal, på udflugter, besøger familie osv. med min datter, og giver hende en masse gode oplevelser, opmærksomhed og kærlighed. God kæreste/kone, tja, det kræver vel først, at jeg har en kæreste, før jeg kan blive kone ikke? Men jeg bliver næppe en ret god kone, når jeg ikke rigtig gider lave mad, og det aldrig rigtig smager som jeg vil have det til (haha!) Mænd elsker jo mad, ikke sandt?
Et sundt liv, ja jeg spiser (ikke) så ofte sundt, men jeg prøver på at skære ned for chokolade, chips, pizza´ere mv. og så motionere jeg en del, i dag har jeg 3 timers træning ;) 1 times puls og styrke, der efter 2 timers halloween spinning ;)
Et langt liv, ja jeg hverken ryger, tager stoffer og drikker ikke alkohol ret ofte :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Dag 8

  1. Jeg er også dårlig til at lave mad, men har fundet en kæreste der elsker at lave mad, så han synes jeg er en god kæreste når han får lov og bestemme i køkkenet og jeg hjælper med opvasken ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *