Dag 3

Læs om min 30 dages blog udfordring her ..
Dag 3 – Hvad lavede du i dag.


Dagen i dag, var en lidt lang lørdag syntes jeg.
Jeg sov forholdsvis længe, før prinsesse Nadia kom ind til mig lidt i ni – vi fik spist og hygget. Senere så hun film, og jeg sad lidt på facebook osv. Vi fik bagt gulerods kage, med ostecreme og spille Coco Crazy, et spil fra 1992 :D Puha det er mange år siden (!!!)

Ellers er dagen gået stille og rolig, ikke det vilde.
Klokken er også kun ved at nærme sig 23, og jeg er næsten på vej under dynen nu, keder mig! såeh – og inden jeg tømmer køleskabet for spiselige sager, pga. kedsomhed, må jeg hellere daffe i seng ;)
En kold kakao drik, er heller ikke sundt, så sent på aftenen! ;) Men det smager nu godt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *