Byturen i går ..

Jeg var hos min veninde Anita omkring kl. 20, og så begyndte vi ellers at drikke så småt, og skråle med på en masse gamle sange på youtube, – det var fandme hygge! :)
Vi havde fat i en masse mennesker, for at få dem med i byen, men underligt nok, så havde alle hovedpine, ingen penge, ikke lyst og en del andre undskyldninger.
Jeg fik dog overtalt vores fælles skolekammerat, selvom han ikke var meget for det, til at han skulle med på bar, han tog hans nabo med. Vi hyggede os rigtig meget, vi sad og spillede halv tolv, drak og sang!
Da baren lukkede kl 2, fik vi igen overtalt stakkels Peder og Uwe, til at tage med os videre på Hasses’s.. Der var ikke så meget gang i den som der plejer, eller det ved jeg ikke, har aldrig været der en fredag ;)
Men vi hyggede os gevaldigt, eller jeg gjorde ihvertfald, Anita og jeg fik danset de fleste af timerne væk, der nede! – Det er også derfor jeg går i byen, det er for at danse. (Jeg skal ikke fortælle jeg har fået 2 vabler og slidmærker på fødderne, fra i nat, vel? :D ..)
Jeg mødte et par stykker jeg kendte, som jeg ikke har set længe, så det var rigtig hyggeligt.

Det var en lang nat, jeg lå først under dynen kl. 6.31 :) og ja så var jeg lysvågen igen lidt over 10 .. Har dog sovet til middag fra 14 til 15.30.

Jeg har ikke lavet en skid i dag, andet end at slumre i sengen, med chips, sodavand, telefon, hund og bærbar!
Jeg må rydde op og være aktiv, imorgen – selvom det er søndag! Haah!

Tror jeg vil hoppe ind i sengen, igen..
For at se en film, eller to?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *