Yaaaaay

Kl. er nu 10.04 i skrivende stund. Jeg har været oppe siden kl. 9, og kom hjem fra byen kl. 5. Ja jeg er allerede oppe, og er kørt fra Aabenraa.
Jeg var til fest i går, ved en jeg ikke ved hvem er (jo nu gør jeg så).. Kendte den ene der havde inviteret mig med, og det endte faktisk med at jeg sad ene tøs i selskabet med  fem knægte, der havde fået lidt for meget at drikke, kæft de var underholdene.. Nogle af de billeder der blev taget, skal jeg altså have fingrene i :D

Vi startede med at drikke kl. 18, og tog ned i byen kl. 1
Jeg syntes faktisk lidt, det er klamt hvor meget vi faktisk fik drukket inden vi tog afsted, næsten 2 flasker morgan, en del øl, og nok 20 modjo´s … Og ja også en del Rekord-liderlig (Rekorderlig) røg ned!

Nede i byen var der gang i den. Og det bedste af det hele, jeg skulle ikke betale noget som helst for min bytur, det betalte min kammerart nemlig ;) han tabte et væddemål imod mig i Januar måned, om at den der tabte ( i bowling) skulle give den anden en bytur, og til mit held, vandt jeg :)

Jeg fik også en del at drikke nede i byen (pyha) ..
Noget af det sjoveste var at en jeg ikke lige kan placere (!?) men jeg ved jeg kender et sted fra, han bagte for vildt på mig! Haaaah!
Da han hørte min kæreste var gået fra mig, skulle jeg bestemt lige hører hans mening om hvor dum Tim, havde været og smide mig væk, yeaaah right! tænkte jeg bare, jeg smilte bare og fortalte ham koldt “det er fordi jeg er en kælling” … Så blev han tavs, stirrede på mig, og jeg kunne bare se han prøvede at hitte ud af hvad han skulle sige til mig.. Der kom dog også en fin lille scorereplik ud af det! *G* “Jeg syntes da ikke du ligner en kælling, du ser da meget charmerende ud” … Ha ha  .. Var altså ved at dø af grin over ham!

Hmm er det “forbudt” at have givet en en fyr lov til at skrive sit telefon nr ind på min mobil i nat? Ha ha
Mener nu hvor jeg er ny-single …  Tjaae, jeg kan jo lade vær med at skrive til ham, right?

Nå jeg må altså smutte nu, min rapport kalder, efter 4 timers søvn, kan det da kun blive godt! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Yaaaaay

  1. Ej nu tager du dig sammen lille frøken haha… Self er det OKAY!!!!!! at en fyr skriver sit nr ind på din mobil.. Du er jo SINGLE (Det står kun med stort fordi jeg vil have du forstår det hehe) Som du selv skriver så vil Tim jo ik og igen du er single.. Hvor er det forbudte henne (Udover i dit hoved og dine føleleser??) tsk tsk unge dame.. Tumling ik sur næ neeeeeej TUMLING ER SKUFFET!! haha..

    Men altså hvis nu du synes ham fra byen var lidt kvaj så lad være med at skriv haha

  2. Ha ha jeg ved godt jeg er single, og er faktisk ved at lære at nyde det :) heh!
    Ham jeg har fået nummeret til, han er faktisk sød :) .. Det var ikke ham der bagte på mig, iv!
    Meeeen at skrive til ham, ved jeg sgu ikke rigtig endnu ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *