Toy Story 3

Jeg bestilte her kl. 9.00 biletter til Toy story 3 .. Nadia ved ikke noget om det endnu, det er en overraskelse! Desværre kører den først kl. 17, men vi skal nok få slået tiden ihjel inde i Aabenraa. Vi kunne jo besøge Olde?! ..

Toy Story er en af Nadias yndlings film, hun er helt vild med alle figurene, og begge film har vi jo også, så hun skal da ind og se 3´eren i biografen. Der står på hjemmesiden at de har 3D, men jeg kunne ikke se om filmen her, bliver vist i 3D, det er også lige meget egentlig. Det får vi jo at se når vi kommer der ind.

Ha´ en fantastisk mandag alle sammen! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Toy Story 3

  1. Ang. “anonyme blogger”
    Grunden til det føltes som om der er så mange 11-14 årige piger der blogger, er fordi de simpelhen bare er bedre til at markedsfører dem selv. De er bedre til at komme rundt og skabe bekendtskaber. Hver gang de har postet noget på andres sider husker de ofte at skrive “knus Emma / http://www.xxx.blogspot.com“.
    Til noget helt andet – var filmen så god? Har overvejet om det var en man skulle ind og se ;)

    Til andre der læser dette: Der er intet dårligt i det jeg har skrevet herover, det er mere en ros til de som er gode til at reklamere for sin blog.

    MVH Mette JR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *